De week van de duurzaamheid bij Riwal

Op woensdag 20 september hebben de medewerkers van Riwal Hoogwerkers en hun kinderen de focus gelegd op het belang van duurzaamheid. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema binnen onze samenleving waar veel over wordt gesproken, daarom heeft Riwal een duurzaamheidsstrategie waarin diverse acties en initiatieven worden bedacht en uitgevoerd.

 

Een van deze initiatieven bij Riwal is “De week van de duurzaamheid” die deze week plaatsvindt. Gedurende deze week zijn er tal van leuke acties en activiteiten omtrent dit thema.

De activiteit die plaatsvond aan de Krommedijk heeft als doel bewustwording en educatie. Alle kinderen van Riwal-medewerkers waren uitgenodigd om deel te nemen aan deze activiteit. In de omgeving van de Krommedijk waren diverse stickers met daarop QR codes verstopt. Wanneer deze codes werden gescand, verscheen er een quizvraag op het scherm die gerelateerd was aan duurzaamheid. Deze vragen hadden uiteraard te maken met duurzaamheid. Vanzelfsprekend waren er ook voetbal gerelateerde activiteiten te doen op het terrein van FC Dordrecht.

 

Riwal heeft al geruime tijd een sterke band met FC Dordrecht, fungerend als shirtsponsor en naamgever van het stadion. Bovendien heeft Riwal zijn naam verbonden aan de jeugdopleiding, die bekend staat als de Riwal Football Academy. In een nieuwe ontwikkeling zal Riwal samenwerken met FC Dordrecht op verschillende gebieden, waaronder opleiding, vitaliteit, duurzaamheid en de arbeidsmarkt.

FC Dordrecht werkt met haar visie en beleidsplan Energiek Dordt aan een gezonde toekomst: voor de club, de stad en de regio. Door zich sterk te positioneren in de samenleving en met supporters, ondernemers, onderwijs, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en gemeente samen te werken. Met Energiek Dordt willen zij dankzij de impact en verbindende kracht van het voetbal nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Drechtsteden, op sportief, maatschappelijk en economisch vlak.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.