De tweede wedstrijd in de week

 

Nadat FC Dordrecht maandag op bezoek ging bij Jong Ajax, krijgen we aanstaande vrijdag Jong PSV op bezoek in het Matchoholic Stadion. Het is voor de Schapekoppen de tweede wedstrijd van deze week. 

FC Dordrecht

FC Dordrecht staat na 31 wedstrijden op plek 19 in de Keuken Kampioen Divisie. De bezoekers uit Eindhoven staan op de twaalfde plek in de competitie. Jong PSV heeft de laatste weken de smaak te pakken met drie overwinningen op rij.  

Eerdere ontmoetingen

Eerder dit seizoen eindigde de clash tussen beide ploegen in een 1-0 overwinning voor Jong PSV op de Herdgang. Spits Jason van Duiven was in de tweede helft de enige doelpuntenmaker.  

De laatste ontmoeting in het Matchoholic Stadion eindigde in een gelijkspel. Het was de eerste speelronde van het vorige seizoen en Jong PSV kwam hierin in de eerste helft op voorsprong. Na rust zorgde Tim Hölscher voor de gelijkmaker voor de Schapekoppen. 

Arbiters

De wedstrijd staat onder leiding van Robin Vereijken. Zijn assistenten zijn Franca Overtoom en Jari de Koning. De vierde official is Haico Michielsen. 

Live

De wedstrijd zal live te volgen zijn via het schakelprogramma van ESPN. Wil je de wedstrijd in het stadion bekijken? Dat kan! Koop dan nu nog een kaartje via de ticketshop of voorafgaand aan de wedstrijd tegenover het Spelershome!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.