De jeugdelftallen in actie

 

Op zaterdag 1 april komen de jeugdelftallen van FC Dordrecht weer in actie. Nadat we iedereen vast op de hoogte houden van de uitslagen van de teams, willen we jullie vanaf nu ook informeren over de opkomende wedstrijden van de kleine Schapekoppen.

 

FC Dordrecht Onder-14

Het jongste elftal van de Dordtenaren komt zaterdag om 15.00 uur in actie, in de derby tegen NAC Breda. In Dordrecht ontvangen de Schapekoppen de nummer 2 van de competitie. Het team, onder leiding van Patrick van Nijnatten, zal er, na het 1-3 verlies tegen Excelsior Rotterdam Onder-14, alles aan willen doen om de drie punten in Dordrecht te houden.

 

FC Dordrecht Onder-15

Voordat de Onder-14 in actie komt, staat FC Dordrecht Onder-15 op het veld tegen Westlandia Onder-15. Om 12.30 uur speelt de koploper van de Divisie 4B-voorjaar tegen de nummer 4 van de ranglijst. Na de 6-0 overwinning van vorige week zal FC Dordrecht Onder-15 de goede lijn van de hele competitie willen doorzetten en de drie punten willen pakken tegen Westlandia.

 

FC Dordrecht Onder-16

De Onder-16 van FC Dordrecht speelt net als de Onder-14 en Onder-15 een thuiswedstrijd. FC Dordrecht Onder-16 ontvangt als nummer 4 van de competitie, de nummer 3 FC Eindhoven Onder-16. Bij een overwinning kan het team klimmen naar plek 2 in de divisie. De wedstrijd zal beginnen om 17.15 uur.

 

FC Dordrecht Onder-17

Het elftal van FC Dordrecht Onder-17 zal afreizen naar Varkenoord voor een wedstrijd tegen Sportclub Feyenoord. In de divisie 2A-voorjaar staan de nummer 6 en 7 van de competitie tegenover elkaar om 12.00 uur. Na de 0-3 overwinning tegen Hollanda Onder-17 zullen de Schapekoppen nogmaals de drie punten willen pakken tegen een directe concurrent.

 

FC Dordrecht Onder-18

Een verre uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard staat op het programma voor FC Dordrecht Onder-18. Zij treden als koploper van de divisie 4B-voorjaar aan om 15.00 uur tegen de nummer 6 van de ranglijst. Vorige week pakte de Onder-18 nog de volle buit tegen Drechtstreek, nu zullen ze hetzelfde kunstje willen herhalen in Limburg.

 

FC Dordrecht Onder-21

Het hoogste jeugdteam van de Schapekoppen spelen aankomende zaterdag een uitwedstrijd tegen Alphense Boys. Om 15.15 uur treden de Dordtenaren aan als nummer 4 tegen de nummer 7 Alphense Boys. Bij een overwinning kan de derde plek worden veroverd op Fortuna Sittard. Na het 2-2 gelijkspel tegen Excelsior Maassluis, zullen de jongens van Onder-21 er alles aan doen om met drie punten terug te keren naar Dordrecht.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.