De FC Dordrecht webshop is live!

Sinds een aantal weken kan je via de webshop alle FC Dordrecht tenues en fan artikelen bestellen! De eerste bestellingen zijn al bij diverse supporters thuis afgeleverd.

Het thuis- en uittenue
In de webshop zijn het nieuwe thuis- en uittenue te krijgen. Het thuis- en uitshirt kan je bedrukken met een rugnummer. Buiten het shirt zijn ook de bijbehorende broekjes en sokken te krijgen. Kies je voor het traditionele groene thuis tenue of voor het rode uit tenue? Het thuistenue is per direct verkrijgbaar in de webshop, vóór 18.00 uur besteld is morgen in huis! Het uittenue is beschikbaar via pre-order, deze zullen medio/eind september geleverd worden.

Fan artikelen
Buiten het wedstrijdtenue zijn er nog veel meer fan artikelen verkrijgbaar in de webshop. Twee verschillende sjaals zijn verkrijgbaar, hiermee steun je de ploeg tijdens de wedstrijden als nooit tevoren. Wil jij de show stelen achter de BBQ of het fornuis, dat kan met het kookschort van FC Dordt! Voor de allerkleinste fans zijn babyrompertjes en -slabbetjes verkrijgbaar!

Nieuwe producten
In de komende maanden komen er veel nieuwe FC Dordrecht fan artikelen beschikbaar in de webshop. Op korte termijn worden onder andere een nieuwe sjaal, een mok en een hele gave sleutelhanger verwacht. Eind september zijn vissershoedjes, verschillende mutsen en een deken verkrijgbaar. Ook de nieuwe casual collectie wordt eind september verwacht, wat dit precies is blijft nog even geheim.

Voor de voetballers komt er medio november een voetbal én een skill-bal. Ook worden er hele gave petjes verwacht rond die tijd. Voor de kerst staat er nog een verassing op de planning, wat dat is zien jullie dan!

Klik HIER om naar de webshop te gaan en bestel je shirt of ander fan artikel!

De webshop komt voort uit de samenwerking met HEUS Sport.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.