Curacao als doel

De winterstop duurt met de afgelasting in Volendam nog voort, er ligt een pak sneeuw over het land en de helft van de bevolking verkneutert zich op het ijs. Een plek waar de kou dit weekend liever getrotseerd wordt dan op de tribunes van een voetbalstadion.

Maar op de Krommedijk zit de zomer al weer in de planning…

FC Dordrecht heeft een uitnodiging ontvangen om in mei deel te nemen aan internationaal toernooi in Curaçao samen met ADO Den Haag , de aanstaande kampioen van Suriname en de aanstaande kampioen van Curaçao.

Dat gaat een mooie afsluiting worden van een seizoen waarin nog van alles aan mooie dingen mogelijk is. Gert Kruys heeft het roer overgenomen van Harry van den Ham en zal – samen met Theo Bos – voort kunnen bouwen op de basis die in de eerste seizoenhelft is gelegd. Het spel, de resultaten en de stand op de ranglijst geven alle vertrouwen dat er dit jaar iets te halen is. 2013 kan nog heel wat verrassingen voor Dordrecht brengen.

In dit voetballoze weekend kunnen bijzaken aan de orde komen. Daar waar FC Dordrecht in eigen land overwinterde, kan nu vooruit gekeken worden naar een exotische trip naar zonnige oorden. Deelname aan een dergelijk toernooi draagt bij aan de – internationale – uitstraling en is een evenement waar lang op teruggekeken kan worden. Een basis ook voor de teambuilding naar een succesvol vervolg in de volgende competitie.

Zo’n reis gaat echter niet vanzelf. De spelers willen hier hun steentje aan bijdragen door veel doelpunten te gaan scoren waar iedereen voor kan gaan betalen. De hotelkosten en het verblijf op Curaçao zijn inmiddels door een sponsor gedekt, maar de tickets dienen nog voldaan te worden. Daarom heeft de selectie een “doelpuntenpot” geopend.

En daar zoeken de jongens nu deelnemers voor. Sponsoren, supporters en iedereen die de spelers deze mooie reis gunt, kunnen hieraan deelnemen. De gevraagde bijdrage is € 10,00 per gescoord doelpunt. (Hoe meer deelnemer, hoe meer doelpunten…?)

De start is bij de eerstvolgende wedstrijd die doorgang kan vinden. Met een eenvoudige mail naar secretariaat@fcdordrecht.nl kan deelname bevestigd worden. Opgave bij de receptie of bij wie dan ook van de organisatie of na afloop van een thuiswedstrijd bij één van de spelers kan natuurlijk ook.

Een win/win situatie : voor onze jongens een extra motivatie om te scoren en voor u als sponsor een reden om extra trots te zijn op uw club. De spelers hopen – natuurlijk – op vele aanmeldingen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.