Busreis naar Sparta

Zondag staat de derby tegen Sparta op het programma. Met name op het Kasteel heeft Dordt menigmaal de boel op z’n kop gezet en voor stuntwerk gezorgd. Vorig jaar nog werd indruk gemaakt door met negen spelers een 2-2 gelijkspel uit de strijd te slepen, een heroïsch huzarenstukje waar daags daarna bloemen en taarten werden bezorgd.

De geschiedenis tussen Sparta en Dordrecht kenmerkt zich door opvallend verrassende uitslagen, wat dat aangaat bestaan er in Rotterdam gemengde gevoelens over de komende wedstrijd. Zeker nu FC Dordrecht zich dit seizoen ontwikkelt tot een outsider voor de top van de ranglijst.

De steun van de eigen aanhang zal zondag van belang zijn, een vol supportersvak bij uitwedstrijden geeft toch een kick aan de spelers, zeker in deze periode waarin iedereen van de club heel dicht bij elkaar gekomen is om één ondersteuningsfront te vormen.

Vanuit organisatorisch oogpunt is het uitsluitend mogelijk met een buscombi naar Sparta te reizen. Dat mag echt geen belemmering betekenen voor een mooi zondagmiddag. Opgeven voor de busreis kan donderdagavond in het supportershome tussen 19.00 en 21.00 uur.

De bus vertrekt om 13.30 uur vanaf het supportershome. Leden betalen 20 euro en niet leden 30 euro.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.