BOSS rijkt pakket uit tijdens Azerion Sports man of the match.

Wij zijn blij om te kunnen delen dat BOSS een BOSS of the Game pakket overhandigd komend seizoen. De gekozen man of the match krijgt na afloop van elke thuiswedstrijd een heerlijke geur van BOSS. 

BOSS BOTTLED is een van de meest iconische mannengeuren van de afgelopen twintig jaar. Het is de geur van de Man of Today. In 2014 lanceerde BOSS BOTTLED de eerste Man of Today-campagne om eenwereldwijde discussie te starten over wat mannelijkheid en succes betekenen in de wereld van vandaag. De campagne kreeg brede erkenning en bijval en wierp licht op de uiteenlopende en gevarieerde definities van succes waar mannen naar streven, als gevolg van de immense range van verschillende eigenschappen waarover ze beschikken. In 2017 geeft BOSS Parfums de campagne een frisse herlancering met een nieuwe missie: om mannen te inspireren, te laten zien wie ze zijn door hun daden en door de waarden volgens welke zij hun leven leiden.

Als tijdloze klassieker inspireert BOSS BOTTLED al bijna 20 jaar mannen om hun eigen persoonlijke succesidealen te behalen. Een geur voor mannen die consistent handelen met warmte en integriteit, de elegante, houten akkoorden reflecteren een complexe structuur die net zo veelzijdig en contrastrijk is als de Man of Today, terwijl de iconische BOSS BOTTLED-flacon staat voor verfijnde eenvoud.

Van uur tot uur ontvouwt de geur zich en neemt telkens een andere gedaante aan die inspireert en de BOSS-man begeleidt in de loop van zijn dag. Sandelhout, vetiver en cederhout verankeren de inherent mannelijke geur, terwijl stimulerende appelnoten balanceren met een intrigerend floraal en kruidig hart die aanzetten tot dynamiek en actie. Samen geven zij de Man of Today de drive en het zelfvertrouwen die hij nodig heeft om de beste man te zijn die hij kan zijn, ieder uur van iedere dag. Het resultaat is een geur die vandaag nog net zo eigentijds en relevant is als bij de lancering, een symbool van mannelijkheid die moeiteloos verbindt met de dagelijkse routine van mannen in de hele wereld.

Wil je ook zo lekker ruiken? HUGO BOSS BOSS BOTTLED EAU DE TOILETTE | ICI PARIS XL Nederland

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.