Bos ziet weinig reden voor verandering

FC Dordrecht zal vrijdag tegen FC Emmen met vrijwel dezelfde elf spelers aantreden als tegen Volendam. Theo Bos mist alleen Björn Vlasblom en Jermaine van Pijkeren.

Vlasblom blesseerde zich deze week aan zijn enkel en zal volgende week de training weer kunnen hervatten. Van Pijkeren is langer uitgeschakeld met een hamstringblessure.

Theo Bos heeft ondanks de 0-0 tegen FC Volendam veel vertrouwen in zijn ploeg, die hij ‘niet of nauwelijks zal wijzigen.’ Bos: ‘Tegen Volendam waren we ook de bovenliggende partij, dus dat moeten we nu tegen Emmen ook laten zien.’

De trainer van FC Dordrecht bekeek de tegenstander van vrijdag eerder al in een oefenwedstrijd en zag ook hoe Emmen de competitie opende met een 3-0 nederlaag bij Eindhoven. ‘Die uitslag was geflatteerd, want Emmen was zeker niet minder. Ze maakten alleen wat dure fouten in de verdediging. Het is een lastig te bespelen ploeg met veel sterke aanvallers, zoals De Visscher en Ter Heide. Voeg daarbij een aantal snelle vleugelspitsen en Shkodran Metaj van FC Groningen en je weet dat het een moeilijk te kloppen ploeg is.’

FC Emmen – FC Dordrecht begint vrijdag om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur hoort u alles over deze wedstrijd in Radio Rijnmond Sport, te beluisteren via de Ether (93.4) of via de website van RTV Rijnmond.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.