Boogers, Lee en Lopes vierkant achter Heijsman

Technisch manager Marco Boogers reageerde verbolgen op het besluit van de Beroepscommissie van vanmiddag. “Het is ongelooflijk. Op mijn bureau ligt een benchmarktonderzoek van de KNVB en daarin wordt FC Dordrecht als voorbeeld genoemd hoe er met spelersbudgetten en personeelskosten omgegaan kan worden. VVCS-voorzitter Danny Hesp noemt ons ook als voorbeeld hoe er met weinig middelen toch goed gepresteerd kan worden. En dan komt zo’n commissie ineens met zo’n besluit. Die dingen kloppen niet met elkaar. Het is jammer dat de competitie nu één wedstrijd voor het einde van achter de groene tafel zo beïnvloed wordt, ik ben enorm teleurgesteld in de KNVB. Maar laat wel duidelijk zijn dat ik 100% achter FC Dordrecht en achter Ad sta”.

Cecilio Lopes belde Ad Heijsman vanmiddag persoonlijk op om hem namens de spelersgroep steun te betuigen. “Wij staan honderd procent achter de club. FC Dordrecht is ten opzichte van ons altijd al zijn verplichtingen nagekomen en wij hebben nooit één dag te laat ons salaris ontvangen, maar nu wordt de club gestraft door regeltjes. Waar gaat dit nog over?”

Hoofdtrainer Henny Lee staat ook achter de club. ”Wij als technische staf en selectie zijn zeer verbaast. Wij gaan er vanuit dat FC Dordrecht vrijdag middag gelijk krijgt, want dat lijkt ons meer dan terrecht. Wij als team zullen vrijdag avond en sowieso alles aan doen om 3 punten mee te nemen naar Dordrecht. Dat hadden we zonder deze situatie ook gedaan, maar nu helemaal. Dit is onrecht!”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.