Binnenkort nieuwe website

FC Dordrecht zal binnenkort haar nieuwe website lanceren. Hoewel de huidige website eigenlijk nog niet aan vervanging toe is, wordt dit wel gedaan. De nieuwe website maakt deel van een collectief project van de CED Eerste Divisie. Dit project houdt in dat alle clubs uit de Jupiler League een nieuwe website krijgen.

Grootste voordeel van dit project is dat de websites deels gekoppeld zijn. Dat betekent dat niet elke club meer uitslagen, programma’s en standen hoeft toe te voegen. Dit gebeurt centraal, wat een hoop werk scheelt. Daarnaast is het collectief aantrekkelijk voor sponsor. Op deze wijze kunnen de website opbrengst genereren.

Qua uiterlijk zal de nieuwe website niet veel verschillen met de huidige website. De grootste veranderingen zitten in de aansturing en beheermodule’s van de website. Door de overgang naar de nieuwe website kan het zijn dat enkele onderdelen van de huidige website niet juist functioneren of niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak. De verwachting is dat de nieuwe website binnen 10 dagen online zal zijn.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.