Wederom stunt tegen ploeg uit Overijssel?

Morgen reist onze ploeg af naar Almelo voor een wedstrijd tegen Heracles Almelo, een aardig eindje weg. Het lijkt een lastige krachtmeting te gaan worden voor Dordt, maar ook tegen de andere ploeg uit Overijssel werd er gestunt! (3-0 tegen PEC Zwolle). Het is alweer de laatste Keuken Kampioen Divisie wedstrijd van dit kalenderjaar en wat zou het mooi zijn om winnend het jaar uit te gaan.

Dordrecht wist vorig weekeinde een nette, terechte en zeer nodige overwinning te boeken op Top Oss. Het spel was niet perfect, maar ruim genoeg voor de 3 punten. Bij winst staat de ploeg, mits de concurrentie punten laat liggen, op de 10e plek van de ranglijst en 2 punten van de play-offs. Een mooie positie om volgend kalenderjaar mee te starten.

Tegenstander Heracles Almelo is er ook op gebrand om te winnen. Ze staan op de 1e plek op de ranglijst en worden bij winst winterkampioen. Voorwaarde is wel dat ze minimaal een puntje pakken tegen de Schapekoppen. Een knappe prestatie dus. Heracles verliest weinig wedstrijden en scoort er aardig op los. De ploeg uit Almelo kan de 3e ploeg in de geschiedenis van de Eerste Divisie zijn die 13 wedstrijden op rij 2x weet te scoren, de laatste keer was in 1983, destijds FC Twente. Genoeg redenen om te vechten voor de overwinning dus.

Spelers om deze week in de gaten te houden zijn Feyenoord-huurling Aliou Balde en Anouar El Azzouzi. Balde blonk vorige week uit door het winnende doelpunt te maken tegen Top Oss. El Azzouzi blinkt al het hele seizoen uit door al zijn balveroveringen. Maar 4 spelers wisten vaker de bal te veroveren dan Azzouzi dit Keuken Kampioen Divisie seizoen.
Genoeg redenen om dit komende voetbalspektakel van dichtbij te bewonderen.

Met jullie support kunnen we gaan stunten in Almelo! Reis jij mee met de ploeg? Schrijf je nu nog in via inschrijving@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.