1.000.000e bezoeker Jupiler League

In Tilburg heeft vanavond de miljoenste bezoeker de poorten van de Jupiler League gepasseerd. Eric Verbaandert samen met zijn vader Ton werden overdonderd toen zij bij het binnengaan van het stadion te horen kregen dat zij de miljoenste bezoekers van de divisie waren.

Op de middenstip van zijn geliefde Koning Willem II stadion heeft hij een VIP arrangement voor een thuiswedstrijd naar keuze uitgereikt gekregen door Marco Faber, algemeen directeur Willem II.

“We hebben nog niet eerder zo snel dit aantal bezoekers bereikt. Maar liefst drie speelrondes eerder dan vorig seizoen! Dat is toch een moment waar we even stil bij willen blijven staan”aldus Patrick Brand Directeur Coöperatie Eerste Divisie. Jos de Kruig, projectmanager Ticketing Sales Plan Jupiler League voegt hier aan toe: “Met een groei van ruim 12% ten opzichte van vorig jaar weten steeds meer fans de weg te vinden naar de stadions in de Jupiler League. Supporters geven niet alleen aan dat dit komt door de goede sfeer in de stadions, maar ook door het gemak van online tickets bestellen.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.