Vechten voor de punten in de Vliert

Na twee thuiswedstrijden aan de Krommedijk speelt FC Dordrecht deze speelronde weer een uitwedstrijd. Aankomende vrijdag gaan de Schapekoppen op bezoek bij FC Den Bosch. Beide ploegen verkeren niet in de juiste vorm dus wordt het een belangrijke wedstrijd voor de nummer 18 en 19 van de Keuken Kampioen Divisie.

In het stadion van FC Den Bosch moeten de Schapekoppen op zoek gaan naar de eerste overwinning in zes wedstrijden. Na de deceptie vorige week tegen De Graafschap lijkt FC Den Bosch de ideale tegenstander om het goede gevoel weer terug te krijgen. De Bosschenaren willen zich ook revancheren na twee dikke nederlagen tegen PEC Zwolle en VVV-Venlo.

Eerder dit seizoen
Eerder dit seizoen won FC Dordrecht met 2-1 van FC Den Bosch. Baldé opende in de tweede minuut al de score. In de eerste helft kon Longo de score uitbreiden naar 2-0, maar hij miste vanaf de strafschopstip. Halverwege de tweede helft was daar alsnog de verdubbeling van de score toen Savastano de bal binnen schoot. In de blessuretijd maakte van Grunsven nog de eretreffer.

Arbiters
De wedstrijd in Den Bosch wordt geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom. De assistenten zijn Bas van Dongen en Joris Westhof. De vierde official van dienst is Luc Baars.