De spelers zijn er een maandje tussenuit. Op maandag 13 juni zullen zij weer terugkeren op het trainingsveld. Het voorlopige oefenschema in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023 is inmiddels ook bekend. De eerste oefenwedstrijd van het seizoen wordt gespeeld tegen vv Arnemuiden op vrijdagavond 17 juni om 20:00 uur.

Daarop volgt nog een aantal andere oefenwedstrijden. Op zaterdag 25 juni speelt FC Dordrecht thuis tegen het Belgische Lierse SK. Vier dagen later nemen de Schapekoppen het op tegen een andere Belgische tegenstander namelijk Jong FC Antwerp.

Dan zijn we nog niet klaar met de oefenwedstrijden. Zaterdag 2 juli komt KAA Gent op bezoek, zaterdag 16 Juli om 14:00 uur wordt FC Dordrecht – Top Oss afgewerkt en op diezelfde datum gaat FC Dordrecht op bezoek bij Excelsior.

Zaterdag 23 juli speelt FC Dordrecht twee uitwedstrijden tegen Almere City. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 12:00 uur en de tweede om 14:00 uur. De laatste oefenwedstrijd die voorlopig op de planning staat is PEC Zwolle – FC Dordrecht. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 30 juli om 14:00 uur.

Het eerste competitieweekend van de Keuken Kampioen Divisie is op 5-7 augustus. Het speelschema voor de competitie is nog niet bekend. Houd onze website en socials in de gaten voor updates rondom de oefenwedstrijden in de voorbereiding en het nieuwe seizoen.

 

Volledige schema oefenwedstrijden voorbereiding seizoen ’22/’23*

Vrijdag 17-6               20:00 uur     FC Dordrecht – vv Arnemuiden

Woensdag 29-6        14:00 uur      FC Dordrecht – Jong FC Antwerp

Zaterdag 2-7            14:00 uur        FC Dordrecht – KAA Gent

Zaterdag 16-7           14:00 uur       FC Dordrecht – Top Oss

20:00 uur     Excelsior – FC Dordrecht

Zaterdag 23-7           12.00 uur      Almere City – FC Dordrecht

Zaterdag 30-7           14:00 uur      PEC Zwolle – FC Dordrecht

 

*Het programma is onder voorbehoud!

De wedstrijd FC Dordrecht – Lierse SK op zaterdag 25 juni om 14.00 is afgelast vanwege een evenement.