Revanche in Kerkrade

Vrijdag 4 maart reizen onze Schapekoppen af naar Kerkrade voor de wedstrijd tegen Roda JC. De tegenstander uit het linker rijtje wist eerder dit seizoen 2-5 te winnen in Dordrecht. Het is dus tijd voor revanche! Jannick van der Laan is bij het duel de scheidsrechter. Van der Laan floot dit seizoen niet eerder een wedstrijd van de Dordtenaren. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het schakelprogramma van ESPN en is live te volgen via ons Twitter verslag.

Februari afgesloten met mooie overwinning!

FC Dordrecht wist de maand februari met een goede overwinning af te sluiten. In eigen huis wisten de Schapekoppen met 3-1 te winnen van tegenstander MVV Maastricht. Nadat de Dordtenaren in de eerste helft achter kwamen knokten zij zich knap terug in de tweede helft. Met goals van Anouar el Azzouzi, Christian Conteh en Stijn Meijer wist het team van trainer Michele Santoni de punten in Dordrecht te houden.

Roda uit, altijd lastig

In Kerkrade blijkt Roda een erg sterke tegenstander. De laatste vijf wedstrijden bij Roda uit wisten de Dordtenaren geen resultaat te behalen. Er werd vier keer verloren en één keer gelijk gespeeld. Maar kansloos zijn de Dordtenaren niet in Kerkrade. De Schapekoppen verkeren in een uitstekende vorm en wisten in 11 opeenvolgende wedstrijden te scoren. Roda JC wis niet te winnen in hun afgelopen vier wedstrijden. De Schapekoppen daarentegen wisten afgelopen vrijdag nog te winnen. Het zal niet makkelijk worden om een resultaat te halen in Kerkrade. Maar onmogelijk is het zeker niet.

Anouar blikt vooruit op vrijdag

Onze centrale verdediger Anouar el Azzouzi blikt vooruit op de wedstrijd van aankomende vrijdag, hoe gaat het team uit winnen nadat het thuis verloren heeft? Daarnaast bespreken we de rol van Anouar bij de overwinning op MVV Maastricht. Benieuwd naar het hele interview? Kijk dan hieronder: