Wij gaan nu de verlenging in met ROBI Modelbouw! ROBI Modelbouw is de plek voor de echte hobbyisten op het gebied van modelbouw.

ROBI Modelbouw is een speciaalzaak op het gebied van plastic modelbouw. Met ruim 200 m2 modelbouwplezier vind je in de winkel allerlei onderwerpen en diverse schalen! ROBI richt zich met name op statische plastic modelbouw zoals wellicht velen dit “vroeger” hebben gedaan.

In de ruime winkel kun je modelbouwdozen van Auto’s, Vrachtwagens, Tanks, Vliegtuigen, Treinen, Figuren etc. terugvinden. Ook zijn zogenaamde Gundams en producten van GamesWorkShop verkrijgbaar. Natuurlijk met grote assortimenten van verf, pencelen, gereedschappen en verfijningssetjes om je model nog mooier eruit te laten zien.

In februari 2020 is de winkel verhuisd van de Voorstraat in Dordrecht naar Prinsenbeek. Maar de binding met FC Dordrecht is gebleven! Het kan zomaar voorkomen dat de eigenaar met een mondkapje van FC Dordrecht je komt helpen.

Wees welkom in winkel aan de Schoolstraat 15A, 4841 XC in Prinsenbeek. Voor meer informatie bezoek ook de website op www.robimodelbouw.nl