Drie punten in Eindhoven!

Op dinsdag 9 maart stond de uitwedstrijd tegen Jong PSV op de planning. Op Sportcomplex De Herdgang hopen de Schapekoppen te revancheren na het pijnlijke verlies van Jong Utrecht.

Meteen na het eerste fluitsignaal krijgt FC Dordrecht dé kans op de openingstreffer. Door een fout in de opbouw bij Jong PSV krijgt Agrafiotis de bal. Hij passt net voor de keeper naar Bannis, waardoor het doel leeg is. Bannis kan deze kans niet benutten en schiet tegen een verdediger aan.

In het restant van de eerste helft hebben de Eindhovenaren het overwicht. Maar dan is daar de man in vorm; Richie Musaba. Hij kapt na een half uur spelen twee verdedigers uit en schiet de bal feilloos in de linkerbovenhoek. De Schapekoppen gaan met een 1-0 voorsprong de kleedkamers in.

In de tweede helft gaat Dordt op zoek naar de tweede treffer. De kansen zijn er voor Bannis en Agrafiotis, maar zij weten het doel niet te vinden. Daarna zet Jong PSV een tandje bij en besluit uiteindelijk om voor het slotoffensief te gaan. De Eindhovenaren krijgen steeds meer kansen. Liam Bossin keept een geweldige wedstrijd en houdt hiermee de drie punten in Dordtse handen.

Bekijk hier de nabeschouwing met doelpuntenmaker Richie Musaba en trainer Jan Zoutman.