Witte Leeuwen tegen de Schapekoppen

FC Dordrecht neemt het donderdagavond op tegen SC Telstar. Telstar eindigde vorig seizoen op de 10e plaats na het stopzetten van de competitie. Voor FC Dordrecht is dit een kans om na een sterke tweede helft tegen de superboeren die lijn door te trekken.

De ploegen troffen elkaar het afgelopen seizoen slechts één keer. Toen wonnen de Witte Leeuwen in het Riwal Hoogwerkers stadion met 2-3. Het was een spannende wedstrijd. De Schapekoppen kwamen op achterstand door doelpunten van Reda Kharchouch en Elayis Tavşan. Even leek er een comeback in de maak toen Pedro Marques twee strafschoppen verzilverde, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Telstar heeft de laatste vijf wedstrijden tweemaal verloren en staan momenteel op plek 11. De ploeg van Trainer Andries Jonker speelde afgelopen speelronde tegen NAC Breda en verloor deze wedstrijd met 1-0. Daarvoor verloren ze van Go Ahead Eagles. Telstar zit momenteel in een mindere fase, een uitgelezen kans dus voor Dordt om hiervan te profiteren.

FC Dordrecht heeft zich na een mindere eerste helft tegen De Graafschap kunnen herpakken in de tweede helft. De Schapekoppen hebben de tweede helft aangetoond dat ze prima mee konden met de Superboeren. Nu is het aan de selectie om te gaan spelen zoals in de tweede helft tegen de Graafschap. Eén ding is zeker, FC Dordrecht zal het Telstar niet makkelijk maken!