Met de borst vooruit richting Eindhoven!

Morgenavond is FC Dordrecht te gast in het Jan Louwers stadion. FC Dordrecht gaat het opnemen tegen de nummer 13 van de competitie FC Eindhoven. Is dit de kans om de teleurstelling van afgelopen dinsdag te doen vergeten?

In het vorige seizoen hebben met 5-1 verloren van de club uit Eindhoven. De grote man bij de Eindhovenaren was Marcelo Lopes met drie doelpunten. Joey Sleegers en Branco van den Boomen namen de overige goals voor hun rekening. Pedro Marques redde enigszins de Dordtse eer met een kopbal in de laatste minuten. We hebben ook mooie herinneringen, want de laatste wedstrijd die de clubs tegen elkaar speelden werd met 1-0 gewonnen door FC Dordrecht. Toen scoorde Quincy Hogesteger in de extratijd van de tweede helft.

FC Eindhoven heeft in de laatste 5 wedstrijden 4 punten gepakt. Met winst op Jong AZ en een gelijkspel tegen Excelsior is dus niks onmogelijk. FC Dordrecht komt verder nog een oude bekende tegen, Ernie Brands was de hoofdtrainer van de Schapekoppen in het seizoen 14/15.

FC Dordrecht heeft de kans om zich te kunnen herpakken tegen FC Eindhoven en weer jacht te maken om van de laatste plek af te komen. Ook FC Eindhoven zou graag willen winnen want de laatste twee wedstrijden gingen verloren, in de TOTO KNVB beker werd verloren van FC Emmen en in de competitie van FC Volendam. Een hele open wedstrijd waarin alles dus mogelijk is!