Jeugduitslagen week 48

Afgelopen weekend stonden er vier wedstrijden op het programma voor onze jeugd. Gister heeft Jong FC Dordrecht ook een wedstrijd gespeeld.

Maandag 25 november ging onze belofte op bezoek bij Jong Excelsior. Een heuse regioderby. Beide ploegen stonden onder aan de ranglijst met maar drie punten. Een belangrijke pot voor beide teams dus. De beloften van Excelsior kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. In de 6e minuut was het ex-Schapekop Joël Zwarts die de Rotterdammers op voorsprong bracht. In de 36e minuut werd de stand gelijk getrokken door  Gaultiér Overman. Hij was succesvol vanaf 11 meter. Maar een minuut later kwamen de jonge Schapekoppen op voorsprong door een doelpunt van Nelson Amadin. Hierdoor ging Jong FC Dordrecht met een 1-2 voorsprong de rust in. In de tweede helft werd deze voorsprong niet lang vast gehouden. In de 61e minuut was het Sander Fischer die scoorde via een strakke kopbal uit een vrije trap. In het laatste kwartier van de wedstrijd maakte Zwarts zijn tweede van de wedstrijd, waarmee de eindstand was bepaald. Het duel eindigde in 3-2.

FC Dordrecht O/17 won in eigen huis met 1-0 van VVV-Venlo O/17. De O/16 verloor met ruime cijfers van PSV O/16. Het werd 0-7. Ook de O/15 wist niet te winnen. Zij verloren 1-7 van VVV-Venlo O/15. FC Dordrecht O/19 ging op bezoek bij FC Den Bosch O/19. Deze wedstrijd werd in de 50e minuut gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. De stand op het scorebord was toen 1-0.