FC Dordrecht onderuit tegen Den Bosch

Het eindigde in een 2-6 voor FC Den Bosch.

De wedstrijd begon wisselvallig met een 0-1 achterstand in de 11e minuut, Leo Vaisanen kopte raak vanuit een hoekschop.

Na een aantal kansen van beide kanten schiet Renny Smith in de 39e minuut hem prachtig erin.

We gingen sterk de rust in en met een goed gevoel.

Na de rust wisten de Noord-Brabanders de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Na een eigen doelpunt van Daniël Breedijk en een raak schot in de korte hoek van Julian Marchioni stond het al gauw 1-3.

Na een uur maakte Vaisanen aan alle onzekerheid een einde en daarna liepen de bezoekers nog veel verder uit, door Danny Verbeek en een eigen goal van Antonio Stankov.

Aan het einde kwam Jeremy Cijntje netjes over de flank en schoot hem vervolgens er zelf in, dit maakte de 2-6.

De eerstvolgende wedstrijd is 18 januari 2019 uit op bezoek bij Jong AZ,  Uiteraard rekent FC Dordrecht ook in 2019 op uw steun!

Opstellingen:
FC Dordrecht:  P. Stoskovic, Antonio Stankov, D. Breedijk, M. Peijnenburg, B. Ormonde-Ottewill, T. Timmermans, T. Kok, R. Smith, J. Cijntje, T. Schalekamp, O. Zamouri

Den Bosch: R. Sappinen, D. Verbeek, S. Beltrame, S. Blummel, J. Marchioni, L. Brouwers, A. Khammas, S. Kersten, L. Väisänen, M. Deijl, W. van der Steen

Kaarten:
Geel: Brandon Ormonde-Ottewil, Amine Khammas, Maarten Pijnenburg, Renny Smith, D. Verbeek